Om By GL

Smykker med hjerte, fantasi og kærlighed ❤️

Bygl.dk er en webshop som sælger skønne musthaves i form af smykker til modebevidste kvinder.

Uanset om du skal til fest, eller blot have et stilfuld look til hverdagen, så har jeg lige nøjagtig, det du leder efter. 

Hvem er By GL?

Jeg er 42 år, gift, mor til to fantastiske piger – og en sød husky. Til dagligt arbejder jeg som administrativ konsulent og laver smykker i min fritid som er mit frirum efter en lang og travl arbejdsdag.
Jeg elsker at være kreativ og skabe ting med mine hænder. Jeg har stor passion for, at lave stilrene, feminine og klassiske smykker til den selvbevidste og moderne kvinde.

Jeg laver gerne personlige smykker. Har du et særligt ønske til et smykke, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Ædelmetaller

By GL er medlem af ædelmetalkontrollen. Det er vigtigt at de kunder som køber By GL smykker er glade for deres smykke og sætter stor pris på det.  Alle smykkerne er lavet af ædelmetaller, dvs. 925 sterlingsølv som er forgyldt.
By GL´s navnestempel er mærket GZ

Materialerne bliver nøje udvalgt og købt af enkelte forhandlere med garanti for ansvarlig produktion.